Werkwijze

Sibbel coaching en training stelt in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de opdrachtgever vast welk resultaat beoogd wordt en wat de aanleiding is voor de ondersteuning. Hierbij is van belang dat zowel de coachée als de coach vertrouwen hebben in de afgesproken methodiek en de afgesproken doelen. Door jarenlange ervaring en training kan Sibbel advies en coaching u veel verschillende methodieken aanbieden voor het behalen van het resultaat, bijvoorbeeld:

 • ZelfKennisMethode
  Deze methode is een relatief kort en intensief coachingstraject volgens een vaste opbouw, dat snel de rode draad van het gedrag ontdekt en daarbij feillooos aangeeft welke gevoelens een grote rol spelen. (Lees verder…)
 • Voice dialogue methode
  Via deze methode krijgt de coachée inzicht in zijn binnenwereld. Zonder oordeel worden de verschillende perspectieven die bewust of onbewust een rol spelen in de keuzes van de coachée, expliciet gemaakt. (Lees verder…)
 • Uit je hoofd, in je lijf
  Op een praktische en laagdrempelige manier pakt een coachée niet alleen zijn denken en gedrag aan, maar leert een koppeling te maken met zijn gevoelens, deze te herkennen, erkennen en te interpreteren. (Lees verder…)
 • Ervaringsspecifieke begeleidingstrajecten
  Vanuit de brede en academische achtergrond van de coach wordt strategisch en managementtechnisch ondersteuning op maat aangeboden. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van politicologische of organisatiekundige modellen. (Lees verder…)

Sibbel coaching & training is erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.