Mirjam Sibbel

 

Mirjam Sibbel (1961) is een politicologe. Via opleiding en ervaring heeft zij zich daarnaast ontwikkeld als personal coach, trainer en adviseur. Mirjam Sibbel reduceert complexe situaties tot overzichtelijke en duidelijke keuzes. Zij coacht mensen in een besluitvormingsproces, in groepsverband of individueel. Hierbij laat zij intuïtie, zelfsturing en zelfvertrouwen net zo belangrijk worden als ratio en omgevingsfactoren. Mirjam Sibbel is in staat om processen tussen mensen op een heldere manier te analyseren en te ondersteunen in het maken van de goede keuzes.

In haar praktijk komen mensen zowel vanuit hun werksituatie als vanuit de thuissituatie met een verzoek om coaching. De aard van de vraag of de aanleiding kan heel verschillend zijn. Vaak is er onrust of disbalans waar aandacht aan gegeven mag worden. Disbalans tussen het werkende leven en het privéleven of tussen wie je bent en wat je doet en wat je eigenlijk zou willen. In de coaching is er altijd in het begin aandacht voor beide gebieden, het volgt vanzelf waar de meeste energie naar toe moet gaan.

Zij is breed opgeleid als politicoloog en tegelijk heel specifiek als coach en trainer. Ook heeft zij inmiddels ruim twintig jaar ervaringsdeskundigheid opgebouwd, waardoor zij inzetbaar is:

  • Als persoonlijke coach om je te begeleiden in het zelf-onderzoek dat nodig is om te (her)vinden waar je kracht ligt, je terug te brengen in die kracht en dat ook te verankeren voor de toekomst.
  • Als goede sparring-partner voor hoger opgeleiden die leidinggeven op inhoudelijk gebied: visie-ontwikkeling en de theorie naar de praktijk vertalen.

Meer weten? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking. In dit eerste gesprek word je goed ontvangen  op een prettige, persoonlijke locatie en is het doel om af te ronden met volmondig ‘ja’ tegen elkaar, wij willen met elkaar verder.